Mrs. Perfect

Mrs. Perfect

En blogg om allt mellan himmel och jord. Och hästar.

"Nobody is perfect. I`m nobody".

Detta är min alldeles egna blogg. Här skriver jag om allt som faller mig in. Mycket häst men även annat som faller inom livets ramar. Ibland duggar inläggen tätt, ibland inte. Allt beroende på tid och lust!

Välkommen att läsa!

Satan i gatan..

Malins bloggPosted by Malin 2010-05-30 16:47:25

...vilken duktig häst vi har!! I fredags så var det dags för kvallopp med vår stora svarte pålle som huvudperson. För oss alltså, för det var ju tolv andra hästar med i loppet. Och dom var väl huvudpersoner för sina ägare kan jag tro. Vi var väl ganska så nervösa, både J och jag för det var vår debut i tävlingsammanhang. Men Satan skötte sig så perfekt som man kan begära och han såg ut att tycka att hela spektaklet var riktigt roligt! Eftersom han är van vid att vi kör snabbjobben med honom själv på banan, så var det ett lyft att få andra att trava runt ihop med. Och tiden, som vi kände var hans akilleshäl, klarade han med marginal. För se Satan, han tycker det är mycket behagligare att sänka tempot lite så att man kan passa på att spana in när Tommy sladdar banan istället. Går det för fort så missar man ju allt spännande...Och så är det ju jobbigare också.

Innan loppet så frågade kusken om Satan brukade vara "tittig" hemma och det fick vi å det bestämdaste hävda att det är han inte. För S han bara går rakt fram utan att fjanta. Skillnad är det med Judith och Nora som riktigt letar grejer att hoppa undan för. Men vad vi inte riktigt har lyckats träna på här hemma är tivoligrejen. För det var nämligen familjedag på Kalmartravet i fredags. Och då ingår tivoli samt allt tillhörande såsom hoppborg och andra läskiga grejer. Det tyckte Satan var lite skräckfilmsaktigt så han såg till att hålla sig på behövigt avstånd i bakvarvet. Funderar på om vi ska ringa Ölands djurpark och fråga om dom har nåt gammal avdankat tivoli till salu. Så vi kan träna på det momentet här hemma. Sen får vi även förbereda väl inför Elitlioppet. Typ bjuda hem alla på både J`s och mitt jobb, vilket borde bli i runda slängar 300 personer. Så får dom stå med trummor och flaggor och bergsprängare längs med grusvägen här. Så slipper vi det stressmomentet, tänker jag smiley.

Sen så har lilla Brillan fått tillökning och precis som jag trodde så fick hon ett litet stoföl. Det är den näpnaste lilla flickan jag har sett på länge, hon är så smidig och fin i kroppen. Kommer att bli en vacker häst med mycket speed i sig. Tösen har fått namnet Askens Etna, efter vulkanen Etna. Det är ju temat på Brilans föl. Funderade på Eyjafjölljökull, eller vad sjutton vulkanen på Island nu heter, men vi tyckte att det kändes lite långt.. smiley

Sappade igår kväll runt bland det skrala utbudet av tv-program och hamnade osökt en stund på Melodifestivalfinalen som gick av stapeln i Oslo. Jag tror att jag har den juckande saxofonisten som favorit. Tyckte det var kul att han, mitt under direktsändning och mitt under sitt liveframträdande blev så exalterad att han helt enkelt var tvungen att jucka när han spelade solo. Om det var inrepeterat att vara så eller om saxofonistens drifter helt enkelt tog överhanden förtäljer ej historien.

Nu ska jag ladda för att jobba natten! Också ett sätt att hamna i ett komaliknande tillstånd smiley.

/Malin

  • Comments(0)//blogg.stallask.se/#post124