Mrs. Perfect

Mrs. Perfect

En blogg om allt mellan himmel och jord. Och hästar.

"Nobody is perfect. I`m nobody".

Detta är min alldeles egna blogg. Här skriver jag om allt som faller mig in. Mycket häst men även annat som faller inom livets ramar. Ibland duggar inläggen tätt, ibland inte. Allt beroende på tid och lust!

Välkommen att läsa!

Soda stream

Malins bloggPosted by Malin 2010-05-13 15:55:11

När J fyllde år så köpte jag en sån där kolsyremaskin till honom. En mycket lönsam present, eftersom vi ofta köper kolsyrat vatten. Maskinen har fungerat kanonbra ända tills idag. För då blev tydligen vattnet kolsyremättat och när J skulle ta bort flaskan så sprutade det i en kaskad som kom upp i ljusets hastighet. Försökte lite stillsamt påpeka att det kanske berodde på antalet tryck med kolsyreknappen. Men detta var något som starkt förnekade av den skyldige. Hur eller hur så är nu vårt kök nyskurat. In i minsta detalj.

Hörde på nyheterna att man i ett arabland, vad det heter kan jag faktiskt inte komma ihåg, hade monterat guldautomater. Förvisso i en av landets mest fascionabla hotellfoajer. Kanske är detta starkt kopplat till kundkretsen vad vet jag? I alla fall så var syftet med automaten att rika araber skulle kunna växla in osäker valuta mot guld. Man stoppade helt enkelt in en osäker sedel i anvisat fack och vips så kom det ut en guldtacka för motsvarande belopp. Tänkte direkt att detta kanske är något som man kan applicera på jobbet. För där har vi nämligen en växelautomat. Stoppar man in en femtiolapp så kommer det ut fem guldtior. Kanske kan man programmera om apparaten så att det stutsar ut lite guldtackor istället. Låt säga att man slumpvis låter folk som växlar vinna lite guld ibland. I stället för fem guldtior så kommer det i stället 5 gr guld. Så mycket mer spännande det skulle bli och vilket drag det skulle bli vid automaten om inte annat.

Förra helgen så storstädade vi huset. Alltid skönt att få det lite vårfint, med fönsterputs och dammråttefritt. Jag hade också passat på att köpa lite nya gardiner till övervåningen och till köket. Kan nog säga att J höll på att sätta kaffet i fel strupe när jag sa vad dom kostade. 235 kr. Per meter. Lite designstuk kan man väl få unna sig, tänkte jag när jag tryckte på beställknappen till Marimekkogardinerna. Fint som snus blev det i alla fall.

Förkyld har jag också lyckats att bli. Precis lagom till långledigheten. Är inte detta typiskt? Precis som att kroppen väntar med att ta emot alla bacillerna tills inkubationstiden tar slut exakt när man får ledigt. Inte kul alls.

Ha en trevlig helg!

/Malin

  • Comments(0)//blogg.stallask.se/#post122