Mrs. Perfect

Mrs. Perfect

En blogg om allt mellan himmel och jord. Och hästar.

"Nobody is perfect. I`m nobody".

Detta är min alldeles egna blogg. Här skriver jag om allt som faller mig in. Mycket häst men även annat som faller inom livets ramar. Ibland duggar inläggen tätt, ibland inte. Allt beroende på tid och lust!

Välkommen att läsa!

FB och Melodifestivalen

Malins bloggPosted by Malin 2010-02-14 18:39:54

Man hör ofta uttrycket sociala medier och hur viktiga dom är för våra liv. Frågan ställs om man får gå ut på Facebook på arbetstid eller om man helt enkelt förväntas jobba på jobbet. Själv är jag en stark anhängare av FB och jag är inne minst en gång om dagen. Varför vet jag inte egentligen, men förmodligen är det den nyfikna ådran i mitt som får sitt lystmäte. Man har liksom koll på vad folk gör och inte gör, hur dom mår och hur dom inte mår. Men roligast är nog ändå att man faktiskt håller kontakt med personer som man annars aldrig skulle träffa.

På tal om jobb så har jag gått från timvikarie med ytterst osäkert jobb till att faktiskt ha två jobb. Dels ska jag jobba skift på Södra och dels ska jag behålla min helg på Kotten där jag jobbar en gång i månaden. Sen ska hästarna skötas, Nora ska ridas och Satan ska tränas. Huset ska städas och maten ska handlas. Så nog har vi inga fritidsproblem, Johan och jag. Men så länge man trivs och har kul så kan man göra hur mycket som helst! Eller hur!

På tal om Satan så var jag ute och körde honom idag. På en skogsväg där snön faktiskt ligger riktigt djup nu. Hästen beter sig så fint och han är så positiv att jobba med, en riktig fröjd! Men att sitta kvar i speedcarten var svårare. För det var bredkas och det var skump hit o dit. Tur att jag knytit fast en livlina i vagnen som jag kunde sitta och hålla i med i. Funderar på att förlänga mina ben några decimeter. Blir lättare då. Nån som vet en lämplig klinik? Ren men billig. Där ska jag även passa på att be dom sy fast mina inälvor på rätt ställe igen. För dom hamnade nämligen strax under struphuvudet idag.

I går så kollade vi på Melodifestivalen. Andra omgången. Av tusen, känns det som. Har nog fyllt kvoten för hur mycket Melodifestival man behöver per år redan. Tycker faktiskt fenomenet har spårat ur lite eftersom att det upptar TV-tablån typ från februari till maj. I går så saknade jag dock Dolph. Satt hela första programmet och funderade på om Dolph verkligen finns på riktigt eller om han helt enkelt är en robot som man förklätt till människa. Vet faktiskt fortfarande inte vad jag ska tro. Annat är det med MumsMåns. Han är så helylle så man faktiskt mår lite dåligt när man ser honom. Tycker faktiskt att han bör byta stylist. För den som tog sig an honom efter Idol och mumifierade lille Måns så totalt borde skämmas.

Väntar och väntar på att Postkodlotteriet ska komma på besök. Med en fet check och en splirrans ny bil. Är med skräckblandad förtjusning man fantiserar om hur man ser en TV4-bil stanna på gårdsplanen med Daniel DaSilva i passagerarsätet. Hur han sedan stiger ut med blommorna i högsta hugg och hans något avskräckta min när han sedan ska räcka över blommor och bilnycklar ute på gödselstacken. För det är säkert där man skulle vara om dom nu skulle komma. Med skit under naglarna, med mössan full med hö och skorna fulla med spån. För inte sjutton skulle dom komma när man precis har duschat och gjort sig i ordning. Oh nej. Funderar på hur alla som dom besöker på TV lyckas se så uppklädda ut. Vet dom om att dom har vunnit eller startar dom alltid dagen med att piffa till sig i fall DaSilva mot förmodan dyker upp?

Nu ska jag sätta mig och plugga lite inför B-tränarexamen. Usch vad jag börjar bli nervös.

/Malin

  • Comments(0)//blogg.stallask.se/#post118